CMS systeem

X webdevelopment is gespecialiseerd in het content management system Drupal en Wordpress. Geschikt voor tal van soorten websites. Van corporate websites, magazine sites, community websites en webshops.

User Experience Design

X Webdevelopment is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en stijlen. X Webdevelopment maakt gebruik van de nieuwste technieken zodat u uw klanten mooie ervaringen kunt bieden. UXD oftewel User Experience Design staat bij X webdevelopment hoog in de vaandel.

Beeldmateriaal

Goede foto’s of videobeelden, passend bij het onderwerp, trekken de aandacht en versterken de inhoud van de pagina. X Webdevelopment zorgt voor mooie visuele elementen om informatie goed over te brengen.

Werkwijze

Voordat X webdevelopment begint met het bouwen van een website, verdiepen we ons eerst in de wensen en eisen van de klant. Zodra we een goede indruk hebben van wat de klant wil, stellen we een team samen en gaan we aan de slag met een concept. We vinden het belangrijk om persoonlijkheid terug te laten komen op de website.

SEO

Bijna alle online zoektochten gaat via een zoekmachine. Wij begrijpen uiteraard hoe belangrijk het is als eerste de aandacht te trekken in de zoekresultaten. Door Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO( Search engine optimization ) op maat realiseren wij uw wensen met een maximale vindbaarheid.

Webdesign

X webdevelopment zorgt voor een responsive website met een webdesign naar eigen style en smaak. Responsive website betekent simpelweg dat deze website zo is opgebouwd dat de informatie, afbeeldingen en structuur van de site op elk apparaat goed en duidelijk wordt weergegeven. De website past zich dus aan aan het schermformaat waarmee de bezoeker je website bezoekt.

Er is nog geen voorpagina-inhoud aangemaakt.

steve_Jobs

Creativity is just connecting things


Steve jobs

Welkom op X webdevelopment

About X webdevelopment

X webdevelopment anno 2015 is een samenwerkingsverband van professionals met hun eigen specialisme gevestigd in Rotterdam. Ons team bestaat uit back- en frontend developers, online marketeers, vormgevers, fotografen en videografen. Wij streven ernaar om voor ons klanten of je nu een kleine ondernemer, een groot bedrijf of een non-profit instelling bent website's te maken waarin het online herkenning krijgt.

Opdrachtgevers

                                      

Samenwerkingen

Ben je grafisch-ontwerper, illustrator, online marketeer, fotograaf of videograaf en heb je interesse om samen te werken, mail of bel! X webdevelopment staat altijd open voor leuke samenwerking en nieuwe ideeën. We streven ernaar om websites naar een optimaal users experience niveau te brengen.

                 

Rotterdam

Veerlaan 86

06 24738937

BEDANKT VOOR UW BEZOEK